Единственото нещо, от което необвързаните жени трябва да бъдат спасени, е

...
Единственото нещо, от което необвързаните жени трябва да бъдат спасени, е
Коментари Харесай

Време за четене: какво не е наред със „Свободната жена“?!

Единственото нещо, от което необвързаните дами трябва да бъдат избавени, е концепцията, че имат потребност от избавяне.

Вместо като „ водеща свободен и баснословен живот “, необвързаната жена в края на 20-те ѝ години и по-късно постоянно е определяна като „ обезверена “, „ самотна “, „ прекомерно придирчива “ или „ взискателна “. Изобщо – „ Какво не ѝ е наред? “ . Вместо да се приема като избор, свободата се преглежда като липса на благоприятни условия.

Човекът има инстинкт да образува двойка – да има при кого да се прибере вкъщи, с кого да остарее, с кого да споделя. Означава ли това обаче, че когато сме необвързани, сме по-малко значими персони? Означава ли, че би трябвало да сложим живота си на изчакване, до момента в който чакаме любовта ?

С образци от живота и щипка комизъм в новата си книга Манди Хейл ни демонстрира, че не е нужно да вършим взаимни отстъпки с нито една част от себе си, с цел да се впишем в облик, който някой различен е основал за нас.

„ Свободната жена “ към този момент е на книжния пазар у нас от AMG Publishing и потвърждава, че да бъдеш щастливо необвързана не значи, че си се отрекла от любовта . Не значи, че си дала пожизнен обет за безбрачие или че си се отказала от концепцията за „ заживели щастливо “. Означава единствено, че осъзнаваш, че не е нужно хубав принц да те избавя от личния ти живот. Означава, че не си търсиш по-добра половинка, тъй като ти към този момент си цяла. И че някой ден, когато поканиш някого да показа твоето пътешестване, ще го направиш не тъй като той добавя живота ти, а тъй като го изпълва.

„ Щастието си е благополучие, без значение дали е вечно. “ - Манди Хейл

Манди Хейл е блогър и създател на книги . Тя основава придвижването „ Свободната жена “ (The Single Woman), което незабавно се трансформира в сензация в обществените мрежи.

Хeйл е получила признания за своето влияние върху хората и вдъхновяващо Instagram съдържание от Nashville Business Journal, Good Morning America и други Представяна е в медии като USA Today, Glamour, Huffington Post и други

Посланието на „ Свободната жена “ доближава до милиони читателки всеки ден. Манди е приела за своя задача да вдъхва кураж на необвързаните дами по целия свят.

 книга Свободната жена AMG Publishing

 рожден ден Edna.bg

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР